www.havspaddlarnasblaband.se - officiell hemsida sedan 2004   
 

Under säsong är det oftast sidan Årets Paddlare som uppdateras för att inte nämna paddlarnas egna hemsidor.
Nedan meddelas i korthet vad som sker inom HBB och berör våra paddlare.
 

2018-10-19 Nu är årets sista målgång avklarad.
 
2018-10-14 Med friska krafter och återställd kropp återstartar Nenia för att fullborda sin avbrutna tur. Vi önskar henne lycka till.
 
2018-10-10 Idag hålls årets första jurymöte. Med lyckad utgång hoppas vi, men vad kan gå fel med ordning på turens alla etapper.
 
2018-09-20 En glädjande nyhet skapade idag av Nenia. Hon avser att fortsätta sin paddling till mål. Hennes avbrott (Vila) har gjort henne gott och lusten att fortsätta har återkommit.
 
2018-07-16 De ensmärken vi hänvisar till för att finna lämplig landningsplats i Virtakari finns ej längre, men vi är tacksamma om platsen används även i fortsättningen.
Här är vår sida om Virtakari.
 
2018-06-08 Therese och Kevin har nu startat. Som komplement till deras hemsida kommer även våra spionrapporter att vara tillgängliga och låter oss närmre följa deras tur. Trevligt nöje hoppas vi och önskar dem lycka till.
 
2018-04-16 Årets första startskott har nu ekat mellan klippväggarna i Svinesund. Efter att ha fullföljt "Vita Bandet" blev det lämpligt med tidigareläggning av HBB-starten. Även i väderutsikter tycks god timing råda. Vi önskar årets startande lycka till.
 
2017-10-21 Vi välkomnar första anmälan till nästa års säsong och hoppas planerade förberedelser kommer på plats och önskar redan lycka till.
 

Böcker

  SÖKER DU BÖCKER SOM SKRIVITS OM HBB ?

Här finner du
 
JIM DANIELSSON'S bok  
 
samt
 
   av BENGT LARSSON

Två läsvärda böcker för paddlare av alla kategorier.
  Klicka en av titlarna och du kommer vidare till introduktion och beställning

— — — —  — — —
 

Om HBB-paddlingar handlar dessutom de berättelser som finns här på hemsidan och inte minst också de ständigt ökande antalet hemsidor vilka återger paddlarnas loggböcker från turen. Allt finner du på sidan Godkända Paddlare.

Vi uppskattar om du länkar till Havspaddlarnas Blå Band? Här har vi samlat användbara ikoner.