www.havspaddlarnasblaband.se - officiell hemsida sedan 2004
Foto: Junkön - 65º27’22.13” / 22º24’07.02”

I våra sidors huvuden använder vi bilder hämtade från HBB-paddling. Angivna positioner kan kopieras till Google Earth och tar dig till platsen för bilden.

SVINESUND i ord och bild - Startområdet för HBB presenteras.
VIRTAKARI i ord och bild - Målområdet för HBB presenteras.

BLOGG - Här tips om var man hittar en fullt ut fungerande www.blogger.com utan kostnader och reklam som vi hoppas fungerar för dig.

Motsvarigheten till Havspaddlarnas Blå Band i Danmark heter Havkajakroernes rød-hvide bånd och i Finland Havspaddlarnas Blåvita Band.
DANMARK: http://havkajakroerne.dk/
FINLAND: www.retkimelojat.fi (nu också för K2)
Dessutom Skärgårdsbandet - Stora och Lilla. Om det stora finns nu en berättelse på Utsidan

Bli medlem i Finlands Långfärdspaddlare - information med länkar. Föreningens syfte är att vidga kontaktnätet i norden bland etablerade långfärdspaddlare. Varje år arrangeras åtminstone en intressant paddeltur i norden.

FLER BAND
 
För de som som så önskar finns nu band även på landbacken. Det Vita och Gröna Bandet. Några har valt att kombinera dessa med HBB. Se mer på Vitagronabandet.se Att det sedan startades av Annika o Torkel Ideström som paddlade HBB 1997 gör inte bandet mindre intressant. En tur genom vår fjällkedja.

GÄSTVÄNLIG HAMN

  (www.hortehamn.se)

Vi fick ett mail: “De sista dagarna har vi haft flera besök av kajaker och upptäckt att framöver skulle vår lilla hamn kunna vara en trevlig pausplats för de som paddlar längst sydkusten.”
Detta uppskattar vi och tackar våra paddlare för hur dom själva agerar när dom gör sina landbesök. 2013 inträffade en malör i regn och hård vind. Då var vaksamma ögon på land till god hjälp och på deras egen hemsida skrev de om detta. Se inlägget

LÄNKA GÄRNA till Havspaddlarnas Blå Band. (Här är användbarar dekaler/logos i olika format:) Högerklicka och välj 'Spara bild som'.


Filformat PNG – lämpliga vid alla färgade bakgrunder:
dekal 270x153.png   logo 250x140.png
Som ovanstående, men i filformatet JPG (ger vit bakgrund default)
dekal 270x153.jpg   logo 250x140.jpg
Ovanstående i max bredd 270 respektive max 250. Mini bredd 200 respektive 50 för bibehållen läsbarhet.
Även denna i filformatet PNG är fullt användbar:
dekal 500x71.png
Denna Logo i maxbredd 500 kan minskas ner till 400. Dess höjd är bara 57 resp. 71
Se "Tips" hur du lätt anpassar dem till ditt eget önskemål.

Tips (visas vid mouse over) om hur du kan behandla en bild. Får du problem kan du kontakta webmaster för assistans.

Högerklicka på önskad ikon och "spara som...". Oavsett vilken bild du väljer måste du också länka denna till http://www.havspaddlarnasblaband.se (ev. även styra länken till önskad sida. ex. "http://www.havspaddlarnasblaband.se/s_arets.html")
Dekalen kan minskas ner till 200 x 113 (min. 180 x 98) och logotypen till 50 x 28 (min. 45 x 25) alt. III (min 350 x 50) för bibehållen läsbarhet. Använd gärna en transparent variant om du har en färgad bakgrund på din hemsida. PNG-filer accepteras idag av de flesta webbläsarna.